Leuk erop uit in Gelderland

Gelderland, een prachtige provincie in Nederland, biedt talloze populaire en bijzondere bestemmingen om er leuk op uit te gaan. Of je nu houdt van natuurlijke schoonheid, historische charme of moderne attracties, Gelderland heeft voor elk wat wils.

Leuk erop uit

Een van de meest geliefde plekken is het Nationaal Park De Hoge Veluwe, met uitgestrekte bossen, heidevelden en diverse wilde dieren. Fiets- en wandelpaden nodigen uit tot avontuurlijke verkenning.

Voor geschiedenisliefhebbers is het Kröller-Müller Museum een niet te missen stop. Hier bewonder je kunstwerken van grote meesters, omringd door prachtige beeldentuinen.

De sfeervolle stad Nijmegen, met zijn rijke geschiedenis en bruisende cultuur, trekt bezoekers aan met zijn charmante straatjes, historische gebouwen en levendige evenementen.

In Arnhem kunnen avonturiers hun hart ophalen in Burgers’ Zoo, waar je exotische dieren kunt bewonderen en een reis over de hele wereld kunt maken in één dag.

Voor een vleugje romantiek is het pittoreske stadje Doesburg een aanrader, met zijn prachtige oude centrum en idyllische ligging aan de IJssel.

Kortom, Gelderland biedt een scala aan bijzondere bestemmingen die de moeite waard zijn om te verkennen. Of je nu natuur, kunst, geschiedenis of avontuur zoekt, deze provincie heeft het allemaal.

Top 3 Leuk erop uit activiteiten
-Nederlands Bakkerij museum Hattem
-Zandsculpuren Garderen
-Marius van Dokkum Museum

Leuke reisspullen