Leuk er op uit in Flevoland

Natuurliefhebbers en avonturiers kunnen hun hart ophalen in Flevoland, een provincie boordevol unieke bestemmingen.

Top 3 leuk erop uit
-Pantropica
-Almere Jungle
-Hans en Grietje Pannenkoekhuis

Van weidse polders tot bruisende steden, hier is een lijstje van 10 bijzondere plekken om er leuk op uit te gaan:

  1. Oostvaardersplassen: Ontdek dit uitgestrekte natuurgebied, waar wilde dieren vrij rondlopen en prachtige vogelsoorten te bewonderen zijn.
  2. Batavialand: Duik in de maritieme geschiedenis van Nederland bij Batavialand, waar je een replica van het VOC-schip ‘Batavia’ kunt bezichtigen.
  3. Nieuw Land Erfgoedcentrum: Leer over de strijd tegen het water en de inpoldering van Flevoland in dit informatieve museum.
  4. Schokland: Verken het voormalige eiland Schokland, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en een belangrijke rol speelt in de Nederlandse geschiedenis.
  5. Walibi Holland: Voor wat spanning en sensatie kun je terecht in dit attractiepark met opwindende achtbanen en attracties voor het hele gezin.
  6. Aviodrome: Luchtvaartliefhebbers zullen genieten van dit museum vol historische vliegtuigen en interactieve tentoonstellingen.
  7. Harderwijk: Deze charmante stad aan het water biedt gezellige straatjes, historische gebouwen en het Dolfinarium voor een dag vol plezier.
  8. Urk: Bezoek dit pittoreske vissersdorpje met zijn unieke cultuur en prachtige uitzichten over het IJsselmeer.
  9. Lelystad: Ontdek de moderne architectuur, winkels en jachthavens in de hoofdstad van Flevoland.
  10. Kunstlinie Almere Flevoland: Cultuurliefhebbers zullen genieten van dit theater en expositiecentrum dat een verscheidenheid aan artistieke evenementen en tentoonstellingen biedt.

Of je nu van natuur, geschiedenis, attracties of kunst houdt, Flevoland heeft voor ieder wat wils!

Leuke reisspullen